چگونه همه‌ی 500 کاربر طی 180 ماه برنده می شوند؟
در سه سال آخر طرح هر ماه 10 کاربر برنده می‌شوند و بدین‌ترتیب همه‌ی کاربرها طی 180 ماه برنده‌ی جایزه‌ی نقدی خواهند شد.
 
اگر در مجمع همیاری، کاربر انصراف دهد آیا حق‌عضویت‌هایی که تاکنون پرداخت کرده به او برگردانده می‌شود؟
شرایط انصراف به نوع طرح انتخابی بستگی دارد. به عنوان نمونه در طرح 90 کاهشی اگر کسی در نیمه‌ی اول اجرای طرح انصراف دهد نصف حق عضویت‌های پرداختی وی به او برگردانده می‌شود و اگر در نیمه‌ی دوم اجرای طرح انصراف دهد کل حق عضویت‌های پرداختی به او برگردانده می‌شود. در طرح دیگری مانند 20 افزایشی اگر کسی تا نیمه‌ی اول اجرای طرح انصراف دهد مبلغی به او برگردانده نمی‌شود و اگر در نیمه‌ی دوم اجرای طرح انصراف دهد نصف حق عضویت‌های پرداختی به او برگردانده می‌شود.
 
آیا کسی که جایزه نقدی را دریافت کرده بعد از آن می‌تواند از تسهیلات مؤسسه استفاده کند؟
از تسهیلات بلاعوض فقط یک بار می‌تواند استفاده کند ولی از تسهیلات فرهنگی، رفاهی تا پایان دوره طرح می‌تواند استفاده کند.
 
آیا امکان جایگزینی کاربر جدید با کاربر انصرافی وجود دارد؟
خیر، اگر در گروهی کاربر انصرافی وجود داشته باشد، آن گروه می‌تواند به تعداد کاربرهای انصرافی، کاربر جدید ثبت‌نام نماید. کاربر انصرافی می‌تواند مطابق با قوانین و مقررات طرح نسبت به استرداد وجوه پرداختی خویش اقدام نماید. کاربر جدید هم باید مبالغ عضویتی که هر کاربراز ماه اول تا آن ماه پرداخت کرده‌ است را یکجا پرداخت نماید.
 
اگر کاربر فوت نماید، تکلیف چیست؟
اگر فردی در طول انجام طرح فوت نماید وراث قانونی مثبته به همراه اصل مدارک می‌توانند نسبت به ادامه فعالیت در مجمع همیاری و یا پس از سه ماه مطابق با قوانین و مقررات این طرح، نسبت به عودت وجه پرداختی متوفی اقدام نمایند.
 
آیا برای عضویت در این طرح‌ها شرایط سنی هم وجود دارد؟
خیر برای عضو شدن در مجمع همیاری شرایط سنی وجود ندارد و اگر کسی زیر 18 سال باشد و وام بانک رفاه را برنده شود این وام را به والدین آن شخص یا کسی که قیم آن شخص است می‌دهند.
 
آیا سؤالات مسابقه آنلاین برای همه‌ی کاربرها مشابه است؟
خیر سوالات به صورت تصادفی از بانک اطلاعاتی انتخاب می‌شود احتمال سوالات مشابه برای کاربرها ضعیف است.
 
آیا آزمون نمره منفی دارد؟
خیر، برای طرح‌های که در حال اجرا است نمره منفی در نظر گرفته نشده است.
 
کاربرها چطور در مسابقات شرکت می‌کنند؟ این مؤسسه مشکل آنهایی که دسترسی به اینترنت ندارند و یا نحوه‌ی استفاده از آن را نمی‌دانند چطور حل می‌کند؟
هر کاربر با دسترسی به پنل شخصی خود در وبسایت مجمع همیاری، می تواند در مسابقه شرکت نماید. کاربرها می‌توانند از هر مکانی که دسترسی به اینترتت داشته باشد این کار را انجام دهند، در منزل و از طریق رایانه شخصی، از طریق کافی‌نت ها یا از طریق دفاتر کارگزاری.
در هر دفتر کارگزاری یک سیستم مخصوص آزمون وجود دارد و هر کاربر می‌تواند از طریق کارگزاری که ثبت‌نام وی را انجام داده، در مسابقه شرکت نماید. همچنین کارگزاران مجمع همیاری و دفتر مرکزی وظیفه‌ی آموزش نحوه‌ی شرکت در آزمون به کاربران را برعهده دارند. ضمناً کاربرها می‌توانند از طریق ویدئوهای آموزشی نحوه‌ی شرکت در آزمون را آموزش ببینند.

 
آیا همیاری آیندگان یک NGO ( سازمان مردم نهاد ) است که فعالیت‌های خیریه انجام می‌دهد؟
این مؤسسه یک NGO نیست بلکه یک مؤسسه انتفاعی زیر نظر فرهنگ و ارشاد اسلامی است. درآمد این مؤسسه از موضوع فعالیتهایش است. NGOها از کمک‌های دولتی و مردمی استفاده می‌کنند و مبالغ جمع‌آوری شده را صرف امور خیریه می‌کنند اما این مؤسسه طبق تصمیم هیئت‌مدیره 10 درصد از سود حاصل از اجرای طرح را به امور خیریه و فرهنگی اختصاص داده است.