مقدمه
آن مقدار که توجه در طب اصیل ایرانی نسبت به تغذیه و غذا خوردن اصولی و درست به چشم می‌خورد در هیچ یک از مکاتب طبی دنیا به چشم نمی‌خورد. حکیمان ایران زمین معتقد بودند: ( اگر طبیب درمان بیمار خود را از اصلاح غذای او آغاز نکند گویی بر کشتن وی جرات یافته است) و این جمله بسیار هشداردهنده و تمام کننده است. نظر معصومین نیز اهمیت بی‌اندازه تغذیه را به ما گوش‌زد می‌کند. رسول خدا فرمود: (معده خانه تمام دردها و بیماری‌هاست.) قرآن کریم می‌فرماید: (انظر الی طعامک) که این (انظر) تفاسیر متعددی دارد، ازجمله این‌که در خوردن و آشامیدن یک دستور مهم اسلامی و دینی است.
پیش‌گیری، بهداشت و درمان بیماری‌های جسم و روح و روان انسان میسر نخواهدبود شد تا زمانی که تغذیه و خوردن و آشامیدن آنان کامل و صحیح نباشد. پس اهمیت این موضوع بیشتر از آن چیزی است که بتوان تصور کرد و در آخر به‌نظر می‌رسد حتی شخصیت، شعور و معرفت انسان‌ها نیز بستگی بی‌حدی به نوع تغذیه آنان دارد.

 

درباره‌ی این دوره:

با توجه به اهمیت تغذیه در سلامت جسم و روان هر فرد و نقش موثر و به‌سزایی که در زندگی ما دارد، در این دوره آموزشی به بررسی مبحث تغدیه از دیدگاه طب سنتی می‌پردازیم و مواردی از قواعد طبخ غذا، آداب غذا خوردن و انتخاب نوع غذا برحسب طبع و مزاج هر فرد را بیان می‌کنیم.

در این دوره چه خواهید آموخت؟

• انتخاب غذا برحسب طبع و مزاج فرد
• غذاهای معتدل
• غذاهای سرد
• غذاهای گرم
• قواعد طبخ غذا
• آداب غذا خوردن
• مصلحات غذاها

 

 
مدت دوره: 3 هفته
میزان تلاش: 1 ساعت در هفته
طبقه‌بندی دوره: بهداشت و سلامت
سطح دوره: مقدماتی
نوع محتوا: متن، تصویر و فیلم