دربارهی این دوره:
با توجه به اهمیت تغذیه در سلامت جسم و روان هر فرد و نقش موثر و بهسزایی که در زندگی ما دارد، در این دوره آموزشی به بررسی مبحث تغدیه از دیدگاه طب سنتی میپردازیم و مواردی از قواعد طبخ غذا، آداب غذا خوردن و انتخاب نوع غذا برحسب طبع و مزاج هر فرد را بیان میکنیم.
در این دوره چه خواهید آموخت؟
• انتخاب غذا برحسب طبع و مزاج فرد
• غذاهای معتدل
• غذاهای سرد
• غذاهای گرم
• قواعد طبخ غذا
• آداب غذا خوردن
• مصلحات غذاها
|
|
|
مدت دوره: 3 هفته |
|
میزان تلاش: 1 ساعت در هفته |
|
طبقهبندی دوره: بهداشت و سلامت |
|
سطح دوره: مقدماتی |
|
نوع محتوا: متن، تصویر و فیلم |
|