مقدمه
توت‌فرنگي اولين ميوه‌اي است كه در فصل بهار به بازار عرضه مي‌شود و كام مردم پس از فصل سرما و حضور ميوه‌هاي سردخانه‌اي با اين ميوه خوش‌مزه و خوش‌بو، شيرين مي‌شود. وجود تنوع اقليمي در مناطق مختلف كشور امكان پرورش توت‌فرنگي را در تمامي فصول سال فراهم كرده‌است. مصرف توت فرنگي و حضور آن در سبد غذايي مردم نه‌تنها منبع با ارزش براي تأمين ويتامين‌ها بخصوص ويتامين C است بلكه وجود آنتي‌اكسيدان‌ها ازجمله اسيدالايجيك در اين ميوه و نقش اين گروه از مواد غذايي در پيش‌گيري از بيماري‌هاي خطرناك مانند سرطان‌ها، ارزش مصرف اين ميوه را چندين برابر خواهدنمود.

 

درباره‌ی این دوره:
در این دوره آموزشی با شیوه کاشت میوه توت‌فرنگی و ارقام مختلف این محصول آشنا خواهید شد و در خاتمه راهکارهای تولید محصول توت فرنگی سالم ارائه خواهدشد.

در این دوره چه خواهید آموخت؟

شریط آب‌وهوایی مناسب برای کشت توت‌فرنگی
نحوه آماده سازي خاك و تهيه بستر كشت
سيستم‌هاي كشت
تهيه نشاء توت فرنگي
خصوصیات نشا استاندارد توت‌فرنگی
ارقام مهم توت‌فرنگي
راهکارهای تولید محصول سالم توت‌فرنگی

 

 
مدت دوره: 2 هفته
میزان تلاش: 2 ساعت در هفته
طبقه‌بندی دوره: کشاورزی
سطح دوره: مقدماتی
نوع محتوا: متن، تصویر و فیلم