مقدمه
برنج ازگیاهان زراعی مهم قاره آسیاست. دانه برنج و فرآورده‌های حاصل از آن نزدیک به 40 درصد غذای مورد نیاز نصف مردم جهان را تشکیل می‌دهد و از لحاظ تولید جهانی نیز می‌تواند باگندم برابری کند. زراعت برنج در شمال ایران، به‌ویژه در شهر رودسر و استان خوزستان تاریخچه طولانی دارد؛ بنا به بعضی از روایات، کشت این محصول قرن‌ها پیش از میلاد مسیح در زمان هخامنشیان رواج داشته است.

 

درباره‌ی این دوره:
در این دوره با اهمیت کشت و زراعت برنج، خصوصیات این گیاه و همچنین شیوه زراعت آن آشنا خواهید شد.

در این دوره چه خواهید آموخت؟

گیاه‌شناسی
بوم‌شناسی
ویژگی‌های برنج
تهیه بستر بذر
عملیات مربوط به کاشت
برداشت محصول

 

 
مدت دوره: 3 هفته
میزان تلاش: 1 ساعت در هفته
طبقه‌بندی دوره: کشاورزی
سطح دوره: مقدماتی
نوع محتوا: متن، تصویر و فیلم