مقدمه
میوه‌ها منابع مهمی از ویتامین‌ها، موادمعدنی، فیبرهای رژیمی و آنتی‌اکسیدان‌ها به‌شمار می‌آیند. اگرچه ژنتیک نقش بسیار مهمی در کیفیت نهایی محصول دارد اما نمی‌توان اهمیت شرایط پرورش درخت را در طول فصل رشد و حتی شرایط پس از برداشت را بر کیفیت آن‌ها نادیده گرفت. انار یکی از مهم‌ترین میوه‌های مناطق خشک و نیمه‌خشک بوده و قابلیت رشد در زمین‌های شور و نامناسب را دارد و نقش عمده‌ای در اقتصاد کشور ما دارد. ایران به‌عنوان بزرگترین تولید کننده و صادر کننده انار در دنیا مطرح است بنابراین می‌تواند نقش بسیار مهمی در اقتصاد کشور ما بر عهده داشته باشد.

 

درباره‌ی این دوره:
در این دوره با میوه انار، ارزش غذایی، دارویی و صنعتی آن و همچنین شیوه کشت و پرورش درخت انار آشنا خواهید شد.

در این دوره چه خواهید آموخت؟

مشخصات گیاه‌شناسی
ارزش غذایی، دارویی و صنعتی انار
شرایط آب‌وهوایی مناسب کشت انار
نیازهای اساسی درخت انار

 

 
مدت دوره: 3 هفته
میزان تلاش: 1 ساعت در هفته
طبقه‌بندی دوره: کشاورزی
سطح دوره: مقدماتی
نوع محتوا: متن، تصویر و فیلم