مقدمه
علم غذاشناسی از علومی است که امروزه توسعه بیشتري یافته و مورد علاقه عموم طبقات مردم قرار گرفته است. این علم در زمان قدیم هم متداول بوده است. و بهترین سند آن، کتاب‌هایی است مانند "مخزن الادویه" و امثال آن که در این‌باره تدوین شده است. امروز غذاشناسان، با الهام از این کتب و تجربیات و زحماتی که خود در این قسمت به کمک آزمایش‌ها متحمل گشته‌اند سبب تکمیل و گسترش بیشتر این علم شده اند.

 

درباره‌ی این دوره:
اسلام همانگونه که از هر نظر کامل است، از نظر جنبه‌هاي بهداشتی نیز مکتبی غنی و نیرومند دارد .شاهد این مدعا اسناد زنده‌اي است که این کتاب قسمتی از آن‌ها را نشان خواهد داد.

در این دوره چه خواهید آموخت؟

اهمیت اسلام به سلامت جسم
شراب
گوشت خوک
تندخوری
سلامت دندان
گوشت‌ها
ماهی‌ها
شیر
عسل
آب
نان

 

 
مدت دوره: 2 هفته
میزان تلاش: 2 ساعت در هفته
طبقه‌بندی دوره: بهداشت و سلامت
سطح دوره: مقدماتی
نوع محتوا: متن و تصویر